Veflo, een verhaal
van twee ervaren experts

Maak kennis met Francois en Wesley, samen Veflo

Francois Vereecken en Wesley Flore kunnen tonnen ervaring voorleggen in de sector. Steeds waren klanten meer dan tevreden door de kwaliteitsvolle service. Nu bundelen ze hun krachten en vooral expertise in Veflo Indrustrial Maintenance, kortweg Veflo. Het begin van een mooi verhaal.

"Met respect voor de klant bouwen wij een vertrouwensrelatie uit waar punctualiteit, kwaliteit en efficiëntie voorop staan."

Onze service

Waarom u voor ons kiest? Naast een vertrouwensrelatie bieden we gedreven expertise aan om altijd en overal tot de beste én snelste oplossing te komen. En we gaan net dat stapje verder voor u:

  • 24/7 bereikbaar
  • grote én kleine projecten
  • ook buiten België
  • langdurige samenwerking of eenmalig

Hoe wij werken?

Industrieel materieel dat slecht onderhouden is, zorgt voor kopzorgen. Enkel met voldoende ervaring, knowhow en het juiste materiaal kan je problemen echt doelgericht en secuur verhelpen. Maar met de juiste bagage en de juiste gereedschappen alleen kom je er niet, vinden wij.

Daarom gaan wij er ook prat op altijd betrouwbaar en efficiënt te werken. Laat uw kopzorgen achter want enkel wanneer de machine optimaal werkt, sluiten wij onze gereedschapskist. En ook werk inplannen doen we aandachtig; afspraak is afspraak, niet?

Wij gaan door tot we de oplossing hebben gevonden

Contacteer ons