Last van vocht in uw woning?

Vocht in uw huis kan een waar drama zijn: uw mooie witte muren krijgen nare plekken, er hangt een muffe geur in huis en er ontstaan schimmels. Het is zaak om die oorzaak dan ook zo snel en efficiënt mogelijk aan te pakken. Reken dan op vaklui die met injectie van gels of impregnatie.

Er bestaan verschillende problemen zoals opstijgend vocht waarbij muren grondvocht optrekken. Een ander probleem is doorslaand vocht waarbij een gevel zodanig is verweerd dat de vochtwerende eigenschappen afnemen. Buitenmuren die poreus worden hebben ook het nare gevolg dat ze bij vriesweer tot grote barsten kan leiden. Een derde vochtprobleem is vaak condensatievocht als gevolg van een slechte ventilatie. Ook daarvoor kunnen wij u oplossingen aanbieden naargelang de situatie.

Hoe kan Veflo u helpen?

Veflo herkent intussen snel welk vochtprobleem u hebt en hoe we die snel en efficiënt kunnen verhelpen. Bij vocht is niet alleen snelheid belangrijk maar ook dat uw probleem voorgoed van de baan is door duurzame oplossingen.

Weet u niet meteen wat de beste oplossing voor uw probleem is? Laat een expert van Veflo langskomen om een gratis vrijblijvende offerte op te maken. De oorzaken van uw probleem worden al snel in kaart gebracht en alle oplossingen met hun bijhorende prijskaartje lijsten we dan ook graag voor u op.

Veflo pakt vochtproblemen snel aan

Vraag je offerte